Płyty z linii Domino wyróżniają się nie tylko szerokością, bo wynosi ona zaledwie 30 i 40 cm, ale przede wszystkim tym, że można je dowolnie łączyć, tworząc niepowtarzalną przestrzeń do gotowania.

System Domino - płyty kuchenne, które można dowolnie łączyć

Linia Domino to cztery rodzaje płyt - trzy o szerokości 30 cm i jedna (teppan yaki) o szerokości 40 cm. Dzięki temu, każdą z nich można dowolnie ze sobą zestawiać, w zależności od potrzeb.

Do dyspozycji miłośników gotowania pozostaje płyta indukcyjna z tradycyjnymi polami grzewczymi, płyta indukcyjna z prostokątnym polem grzewczym flexInduction, teppan yaki, a także innowacyjna - Lava Grill.

Zaletą Lava Grill jest duża powierzchnia żeliwna, ułatwiająca i przyspieszająca grillowanie np. chrupiących krewetek, czy kalmarów. O wydobycie z nich głębokiego smaku i aromatu zadba specjalna budowa Lavy Grilla. Sekretem działania nowatorskiego rusztu jest wykonana ze stali szlachetnej wanienka, którą uzupełniamy kamieniami wulkanicznymi (lavą). Kamienie te idealnie podtrzymują ciepło, gwarantując otrzymanie wyjątkowego smaku przyrządzanych na nich mięsa, ryb, a nawet warzyw.

Alternatywą dla Lavy Grilla jest Teppan yaki. W języku japońskim teppan oznacza stalowy talerz (płytę), zaś yaki – smażone jedzenie. Płyta ta pozwala przygotować dania, których zaletą będą nie tylko walory smakowe, ale również zdrowotne. Dzięki niej potrawy zawsze są idealnie wysmażone, a kuchnię wypełnia przyjemny zapach pysznych dań.

System Domino - płyty kuchenne, które można dowolnie łączyć

System Domino - płyty kuchenne, które można dowolnie łączyć

System Domino - płyty kuchenne, które można dowolnie łączyć System Domino - płyty kuchenne, które można dowolnie łączyć
Płyta indukcyjna EH375ME11E Płyta indukcyjna EH375MV17E Lava Grill Teppan yaki

 

 

SFbBox by enter-logic-seo.gr

 

AKTUALNOŚCI budowlano-remontowe

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Zapisz się do newslettera

Imię:
e-mail: